چگونه کسب و کاری در زمینه طراحی لباس راه اندازی کنیم

کسب درآمد از طراحی لباس
چگونه کسب و کاری در زمینه طراحی لباس راه اندازی کنیم

کسب درآمد از طراحی لباس و روسری

شاید شما هم به این فکر افتاده باشید که یک کسب و کار درصنعت نساجی و به صورت تخصصی در زمینه تولید و طراحی لباس و یا شال و روسری راه اندازی کنید. مهم‌ترین و سخت‌ترین قدم در راه اندازی یک کسب و کار، درست و قوی شروع کردن است.

به صورت کلی برای راه اندازی یک کسب و کار با سرمایه اولیه ناچیز مسلما باید مهارت‌های جدیدی یاد بگیرید، به خوبی با بازاریابی آشنا شوید و مشتریان خود را راضی نگه‌دارید. فراموش نکنید که شما فقط و فقط از رضایت مشتری کسب درآمد خواهید کرد. در ادامه برخی از اصول اولیه راه اندازی یک کسب و کار در حوزه تولید و طراحی لباس و یا شال و روسری را بررسی خواهیم کرد.

۱. بوم کسب و کار خود را طراحی کنید.

بوم مدل کسب و کار یک ابزار مدیریتی و کارآفرینانه است. در این بوم شما مدل کسب و کار خود را توصیف می‌کنید و با چالش‌های پیش روی خود مواجه می‌شوید.

این بوم از ۹ بخش تشکیل شده است که اجزای کسب و کار شما را شامل می‌شود. این بخش‌ها شامل :

  1. بخش‌های مشتریان
  2. ارزش پیشنهادی
  3. کانال‌های توزیع
  4. ارتباط با مشتریان
  5. فعالیت‌های اصلی
  6. شرکای کلیدی
  7. منابع اصلی مورد نیاز
  8. جریان درآمد
  9. و  ساختار هزینه هاست.

کافی است تا بعد از طراحی بوم خود را به متخصصان کسب و کار نشان دهید. آن‌ها فرصت‌ها، تهدیدها، نقاط قوت و نقاط ضعف بیزینس پلن ذهنی شما را خواهند گفت.

کسب درآمد از طراحی لباس و روسری

۲. به تحقیقات بازار بپردازید و رقبای خود را شناسایی کنید

بازار هدف شما چه کسانی هستند؟ با بزرگان بازار صحبت کنید و نظر آن‌ها را درباره اتفاقات آینده بازار شال و روسری و لباس جویا شوید. با صاحبان بوتیک‌ها و فروشگاه‌های صحبت کنید. حتی شاید بد نباشد چند روزی در محیط کار قرار بگیرید تا خودتان با چم و خم بازار آشنا شوید، سلیقه‌‌های مخاطبان را شناسایی کنید و نمونه‌هایی از محصولاتی که قصد تولید دارید، ببینید.

۳. به جنبه‌های قانونی کسب و کار توجه داشته باشید

حتما به مواردی مانند مالیات، مجوز کسب و کار، بیمه و قوانین وزارت کار راجع به استخدام نیروی انسانی توجه داشته باشید. علاوه بر این میزان نیاز خود به نیروی انسانی را نیز مشخص کنید. در این نیازسنجی برای مواردی مانند بسته بندی، برش، دوخت و … نیز فکری کنید.

برای بازدید از اینستا زینب دهگانی همین حالا کلیک کنید.

۴. نام برند خود را انتخاب کنید

نام برند و لوگو از مواردی هستند که مشتریان شما به صورت مستقیم با آن‌ها برخورد دارند. بنابراین این انتخاب یکی از مهمترین انتخاب‌های کسب و کار شما خواهد بود. علاوه بر این در انتخاب نام برند خود از منحصر به فرد بودن آن نیز اطمینان حاصل کنید.

۵. لوگو برند خود را طراحی کنید

لوگو اثر ماندگار نام برند شما در ذهن همه و در روی همه محصولات‌تان هست. در طراحی لوگو از حرفه‌ای ترین گرافیست‌ها کمک بخواهید و انتقال مفهوم را نیز در نظر داشته باشید. بهتر است هر کسی با هر میزان هوش و درک بصری بتواند، بتواند در نگاه اول تشخیص دهد که این لوگو مربوط به شما است و حتی بتواند تشخیص دهد کسب و کارتان چیست.

تا به اینجای کار کارهای مقدماتی راه اندازی تولیدی شما انجام شده است. در مقاله بعدی به شما خواهیم گفت چگونه مدل‌های تولیدی خود را مشخص کنید، چگونه طرح بزنید، چگونه بازاریابی کنید و در نهایت چگونه تبلیغ کنید.

برای خواندن مقاله بعدی همین حالا کلیک کنید.

۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *