برند های فست فشن
فست فشن چیست ؟

فست فشن چیست ؟

شاید اصطلاح فست فشن برای شما هم آشنا باشد ، اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در این باره بخوانید و بدانید فست فشن چیست ؟ همراه ما باشید .

فست فشن به شرکت های تولید پوشاکی اتلاق می شود که با تولید سریع و سرسام آور و همچنین با قیمت های پایین سعی دارند به سود بیشتری برسند و شما را به مشتری دائمی خود تبدیل کنند.

فست فشن  ها در واقع مد را از روی کت واک ها در کمترین زمان ممکن (حداکثر دوهفته) به فروشگاه ها و مغازه ها می آورند.به عبارتی دیگر فست فشن به لباس های ارزان، تِرند و یا نمونه های کپی شده از کت واک ها گفته می شود که با سرعت خیلی زیاد به لباس هایی در فروشگاه های خیابانی تبدیل می شوند.

فست فشن چیست؟

بعد از اینکه اطلاعات مختصری در خصوص فست فشن ها به دست آوردید، باید بگویم که فست فشن ها سود اصلی خود را از طریق فروش کالای ارزان اما به تعداد بالا به دست می آورند. فست فشن ها غالبا هزینه ای بابت طراحی تولیدات شان نمی دهند و طرح ها را معمولا از هفته های مد و یا از روی طرح های معروف کپی می کنند و خیلی زود محصولات شان را روانه بازار می کنند.

به طور مثال گاهی دیده شده است که شرکت های فست فشن، لباس های طراحی شده توسط یک طراح معروف را قبل از اینکه خود شخص طراح به بازار ارائه کند، به فروش رسانده است. یکی دیگر از ویژگی های منفی این شرکت ها، تولیدات با تعداد بالا اما کیفیت بسیار پایین می باشد. ناگفته نماند که فست فشن ها سود اصلی خود را در فروش محصولات نسبتا بی کیفیت به مردم می دانند تا مردم را مجبور به خرید دوباره کنند.

تاریخچه

مد سریع یا فست فشن در دهه ۱۹۸۰ در آمریکا پدیدار شد؛ در ابتدا برای رفع نیاز قشر کم درآمد که علاقه به پوشیدن لباس مد روز داشتند به وجود آمد.

فست فشن چیست ؟ و هدف اصلی فست فشن ها چیست؟

آیا هنگام خرید لباس از برند های فست فشن به این فکر کرده اید که این همه لباس، با مدل های متنوع و با این سرعت چگونه تولید می­شوند؟یا حتی از خود پرسیده ­اید که من در این زمان به این لباس ­ها نیازی دارم یا نه؟

به شما این اطمینان را می­دهیم که در %۸۰ مواقع، واقعاً به آن لباس نیازی نداشته اید ولی توان مقاومت در برابر تنوع و زرق و برق فروشگاه های لباس را ندارید و اقدام به خرید می‏کنید.هدف اصلی این شرکت ها دقیقاً همین است! آنها توانسته اند احساس نیاز را در شما تشدید کنند.احساس نیاز به خرید تنها با ورود شما به این فروشگاه ­ها ایجاد نمی­شود. رسانه ها، تبلیغات، سلبریتی ­ها، شبکه های اجتماعی و… به صورت ناخودآگاه در شما تأثیر می­گذارند و یا حتی زمانی که شما دوستان خود را با لباس­ های مختلف در محل کار، مهمانی ها، دانشگاه و … می بینید، شما هم تمایل پیدا می­کنید که با مد روز پیش بروید.

برندهایی که در زمینه فست فشن و تولید پوشاک و لباس مشغول به فعالیت هستند، ویژگی‌های خاصی دارند.

ویژگی برند های فست فشن

  • محصولات تولیدی این برندها به شدت متنوع  است؛
  • محصولات تولیدی این برندها با فاصله اندکی از تولید در دسترس عموم قرار می‌گیرد؛
  • این برندها از کارگران کشورهایی استفاده یا بهتر است بگوییم سواستفاده می‌کنند که دستمزد پایینی دارند؛
  • تولید تعداد اندکی از هر مدل برای ترغیب مشتریان به خرید سریع‌تر و جا نماندن از دنیای مد زودگذر هم از جمله ویژگی‌های فست فشن است؛
  • محصولات تولیدی برندهای فعال در حوزه مد سریع از کیفیت مرغوبی برخوردار نیست و بعد از چند بار استفاده امکان پوشیدن مجدد آن وجود نخواهد داشت

برای دیدن برندهای فست فشن کلیک کنید .

فست فشن ها، کپی کارهای حرفه ای!

از آنجایی که در دنیای مد قانونی برای حق کپی کردن برای طراحان لباس وجود ندارد. برند های فست فشن مانند zara، H&M، mango و… به راحتی طراحی های برند های لوکس را کپی و به تولید انبوه می رسانند.
به طور کلی در ایالات متحده آمریکا برای کالاهایی که “مفید” نامیده می شوند، راهی برای حفاظت از کپی شدن وجود ندارد و تولیدی  ها می توانند به راحتی طرح ها را کپی و با کیفیت بسیار پایین تر تولید کنند و این روند همیشه وجود دارد و تنها ممکن است به صورت معنوی مورد انتقاد طراحان اصلی قرار بگیرد.

شعار و هدف اصلی فست فشن ها

شعار و هدف اصلی مد سریع، طراحی لباس در سریع‌ترین زمان ممکن و با کم‌ترین قیمت است و موفقیت تولید کنندگان معروفی مثل zara ، Forever 21 ، Gap ، Mango ، H&M و … به دلیل کاهش قیمت‌های تولید است. این تولید کنندگان محصولات خود را در کشورهای فقیرنشین و توسعه نیافته با نیروی انسانی زیاد و ارزان قیمت‌تر از کشورهای دیگر و استفاده از مواد اولیه ارزان مثل پنبه و الیاف مصنوعی هزینه‌های خود را به طرز چشم‌گیری کاهش دادند.

برای بازدید از اینستا زینب دهگانی همین حالا کلیک کنید.

تأثیرات فست فشن ها بر ما و محیط زیست

  • استفاده از رنگ های ارزان و شیمیاییِ سمی باعث شده است که صنعت فست فشن یکی از صنایع آلوده کننده ­ی آب های پاک بعد از صنعت کشاورزی به حساب آید.
  • استفاده از پارچه های ارزان قیمت مانند پلی استر، که یکی از مشتقات سوخت های فسیلی است، خود یکی از عوامل گرم شدن زمین است و این نوع الیاف باعث افزایش پلاستیک های تجزیه ناپذیر در سطح زمین شده و هنگام شست و شوی این پارچه ها، پیوند های سطحی آن­ها شکسته شده و وارد آب ها میشوند.
  • حتماً می­گویید پارچه های پنبه ای می­توانند بهترین جایگزین الیاف پلی استر باشند. متأسفانه باید گفت الیاف های طبیعی مانند پنبه هم مشکلات زیادی برای زمین و موجودات زنده ایجاد می­کند.استفاده از آب و آفت کش های سمی برای کشت پنبه خطرات خشکسالی و آلودگی ناشی از سموم را به همراه دارد و کیفیت خاک های حاصلخیز را بسیار کاهش می­دهد.
    همه ی موارد گفته شده را در نظر بگیرید، حال تصور کنید با افزایش سرعت و مقدار تولید چه بلایی بر سر محیط زیست می ­آید!

برای دانستن مضرات فست فشن همین حالا کلیک کنید.